sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Maalari maalasi taloa

Täällä on nyt viime päivinä maalisuti heilunut reippaasti. Uuden talon olohuone ja makuuhuone ovat saaneet uutta väriä seiniin, maalausurakka jatkuu vielä ainakin kattojen ja lattioiden osalta. Rappuset, kaiteet ja ovetkin tarvitsevat uuden värin.


Olohuoneeseen tulee mustaa ja kultaa. Ajattelin tuon lattiankin maalata kultaiseksi ja katon mustaksi, kultaisen auringon keskelle kattoa ja siihen tulee lamppu. Nappiliikkeestä ajattelin käydä katsomassa, jos löytäisin sopivaa kultaista nauhaa, josta voisin tehdä maton portaisiin.


Makuuhuoneesta ajattelin ensin tehdä musta-viininpunainen-sävyisen, kunnes muistin kellarissa olevan vielä rippeet oman makuuhuoneeni maalaamiseen käyttämästäni maalista. Joten makuuhuoneeseen tuleekin mustan lisäksi tuollasta tummaa punertavaa violettia, tarkempi värisävy näyttäisi olevan punajuuri. Lattiasta tulee musta. Ja sitten minulla kävi hyvä tuuri, ostin Lankakaupasta kerän lankaa makuuhuoneen mattoja varten ja kerrankin osasin ostaa ulkomuistista juuri oikensävyistä!
Keittiöstä tulee harmaa-musta-valkoinen, kylpyhuoneista musta-valkoiset, mutta ullakolla olevan makuuhuoneen värimaailma on vielä hieman auki.

3 kommenttia:

  1. Heippa :) Liityin blogisi lukijaksi. Ihana tuo aurinko-idea! Innolla odotan mitä on luvassa.. :)

    minitalo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tämän talon etenemistä täytyy alkaa seuraamaan :)

    VastaaPoista