keskiviikko 29. elokuuta 2012

Uusi talo

Löysin viime viikolla vahingossa aivan ihanan blogin, Kalmankuja, jonka myötä sain lievän pakkomielteen hevimiehestä. Ajatus lähti viikonloppuna kehittymään kartanosta tatuointistudioon ja talokuume iski. Siskoni ystävällä oli sopivasti nukkekoti myynnissä ja kävin sitä tänään katsomassa. 


Talo tulee kokemaan melkoisen muodonmuutoksen, ajattelin maalata sen tummemmaksi ja kaiteetkin tulevat saamaan uuden värin. Vasemmalla olevaan pieneen erilliseen tilaan tulee tatuointistudio.Talon sisustakin tulee saamaan uuden värimaailman, ainakin mustaa, viininpunaista/tummaa punertavaa violettia ja kultaa, keittiöstä ajattelin tehdä musta-harmaa-sävyisen. Taloon muuttaa heavy metal-henkinen pariskunta ja ullakolla asuu tatuointistudiossa työskentelevä mies. Pariskunnan hankin talon yhteydessä, mutta tuunaan heidän ulkonäkönsä uudelleen.

Talon ja nukkejen lisäksi ostin vielä hieman huonekaluja ja pikkuesineitä. Keittiön kaapit päätyivät kuitenkin Tassulaan ja Tassulan maalaamattomat kaapit taas päätyvät uuteen taloon.
 Sitten kun vielä keksisi sopivan nimen talolle, asukkaat ovat Morticia, Eddie ja David.

2 kommenttia:

  1. Voi,näyttää ja kuullostaa hyvältä!mutta tuleeko siitä sitten kolmiodraama,jos talossa asuu pariskunta ja ullakolla poikamies :D

    VastaaPoista
  2. Mainiolta kuulostaa myös heavylandian tarina. Jään odottelemaan jatkoa...

    VastaaPoista