sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Löytöjä Turun messuilta

Nyt täytyy heti aluksi tunnustaa, että en enää muista kaikkien tuotteiden myyjiä. Joten jos tunnistat jotain, niin vinkkaathan kommenteissa, kiitos :)
 
 
 
Tassulaan löytyi näkkileipäprintti MiniHalilta , Matildalle vaatteita (yllä oleva pitkähihainen on Hanna Meroselta ja topit ja hameet Nina Haglundilta/Kookaja Creations), Gepettolta pöytä,  Mirkalta useampi tuote (sukkula, juuriharja, vanhanaikainen peili, karstat ja marjapoimuri), teepaketti myös Minihalilta ja sitten löysin vielä ihanan kissaksi maalatun kiven, Johanna Tiukan valmistama. Halkotelineen ostin Erja Helanderilta 
 
 
 
Heavylandiaan löytyi printtiarkki pizzalaatikolle ja kokis-mukeille Minihalilta, Musta iso tv-taso löytyi Nukkekoti ja Lelun alepöydästä. Akvaarion on tehnyt Titta Saarinen, Karjala-tölkkien ja sinappituubin tekijä on Leea Lehelmä  ja peilin tekijää en enää muista.
 
 
 
Kissasen pariskunnalle löytyi kaloja, kahvilaan suklaakakku, kissa korissa on Maarit Kujanpään tekemä. Miesmyyjä huuteli tiskin takaa, kun huomasi kissatatuointini (en kyllä heti mennyt ostoksille, mutta asia jäi vaivaamaan ja uudella kierroksella lähti kissa uuteen kotiin) ja  Elina Kallin paitakitti
 
 
 
 
Sitten hieman materiaaleja. Huomasin, että olen alkanut hamstraamaan kasveihin materiaaleja, onkohan sitä suunnitteilla kenties kukkakauppa jota en vielä edes itse tiennyt suunnittelevani?
 


3 kommenttia:

  1. Akvaario on Titta Saarisen (http://titanminit.blogspot.fi/) tekemä ja tuo kissa koreineenkin on varmaankin Raunistulan Nukkekotikerhon pöydästä.

    VastaaPoista
  2. Akvaarion ostin minäkin ja nimenomaan Titta Saarisen tekemän. Koristaa jo yhtä kodeista.

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia!! Akvaario on hieno, harmi etten nähnyt sellaista minäkin...

    VastaaPoista