sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Lahden miniatyyrimarkkinat

Lahden miniatyyrimarkkinoilta tarttui kaikenlaista ihanaa mukaan:
 
 
 
Heavylandian keittiöstä puuttui vielä jääkaappi ja löysinkin sopivan. Keittiöön oli jo puiset kaapit, jotka odottivat maalaamista, mutta kun näin tämän modernimman kaapiston niin pakkohan se oli hankkia. Löysin vielä keittiön sävyihin sopivan kissataulun. Terassille löytyi grilli. Tuolle ihanalle hyllykölle en vielä osaa sanoa sijoituspaikkaa, mutta se oli niin tyyliin sopiva. Ehkä makuuhuoneeseen. Sitten vielä hammastahnaa, pullo Fantaa krapula-aamuihin ja aterimiä keittiöön.
 
 

 
Tassulan pihalle kanala, kaalipenkki, laatikollinen porkkanoita ja linnunpönttö asukkaineen. Pari löytökissaa lisää. Emännälle aamutakki, hajuvesipulloja ja puutarhalehtiä. Hammastahnaakin löytyi.
 
 
 
Baariin löytyi viinapulloja, booliastia, tyhjiä ja täysiä laseja.
 

 
Kahvilaan kakkuja, lasiastioita, limsatölkkejä, laskiaispullia sekä ketsuppia ja sinappia. Joulukuusikin tarttui mukaan kun sopivanlainen löytyi.
 
 

 Sitten markkinoilta löytyi vielä laatikoita, kattila ja posliininen tarjoiluvati. Näiden sijoituskohde on vielä hieman harkinnan alla. Leikkivät kissat löytyivät valtavasta tavaratalosta, Kärkkäiseltä.
 
 
Aivan ihanat messut taas jälleen kerran!
 


1 kommentti:

  1. Kiitokset osallistumisesta Blogini 33333/100 arvontaan. Random.org arpoi Sinun numerosi (24) yhdeksi voittajaksi. Laita osoitetietosi minulle s-postilla, niin postitan palkinnon Sinulle.

    VastaaPoista