tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Sain siskolta melkoisen yllätyksen:

 
Käsityöliikkeeeni sai vihdoin ensimmäisen hyllynsä ja samalla myös paljon myytävää
 
 
 
 

Sain myös valtavasti kirjoja ja hienon köynnöksen. Suurin osa kirjoista päätyy Heavylandiaan, köynnös löytää paikkansa Tassulan kaiteesta
 
 
 
Itse neuloin siskolle kolmiohuivin. Tämä oli ensimmäinen nukkekotikoossa neulomani kolmiohuivi ja vaikka ohje olikin helppo, niin ohuet puikot ja ohut lanka toivat aluksi melkoisesti haastetta, varsinkin silmukoiden lisääminen tuntui aluksi hankalalta. Huivista tuli kuitenkin kaunis, tässä Matilda esittelemässä:
 
 
 
Kiitos siskolle!
 
 
 


maanantai 24. joulukuuta 2012

23. ja 24. luukut

23. päivänä kerhon aiheena oli joulu ja Leena R. oli tehnyt lautasellisen pipariukkoja. Jarmiina oli tehnyt ikkuna-aiheisen peilin ja kukkaruukun.
 
 
 
24. päivänä kerhon aiheena oli yllätys ja sain Eilalta korillisen kissoja, taulun ja erikoisen koristeen, onkohan isäntä tuonut sen Japani-reissultaan? Jossu75 oli tehnyt Dragon tattoo- t-paidan ja nahkaisen liivin Iron Maiden-tekstillä
 
 
 
Kiitos kaikille osallistujille, aivan ihana joulukuu ollut ja olen oikein tyytyväinen vaihtoihin!
 
 
Tässä vielä kuvia, mitä itse tein vaihdettavaksi:
 



 
 
Hyvää joulua!
 
 


sunnuntai 23. joulukuuta 2012

21. ja 22. luukut

 
21. päivänä Qaws oli pakannut kankaaseen tauluja, havukranssin ja joulupallon. Kerhon aiheena oli peli/lelu ja Jossu75 oli tehnyt vltavasti ihania kissanleluja
 
 
22. päivänä kerhon aiheena oli ruoka/juoma ja Leena S. oli tehnyt nakkeja, paistettuja ja keitettyjä kananmunia sekä sitruunoita. Jarmiinan luukusta löytyi matto, lautanen pipareita ja lasinen enkeli.
 
 
Kiitos ihanuuksista!

perjantai 21. joulukuuta 2012

19. ja 20. luukut

 
19. päivänä kerhon aiheena oli koriste ja sain Katjalta virkatut sisustuskorit, sopivat Tassulan wc:seen. Tuikulta sain kissajuttuja, kirjassa on sisälläkin kissoja! Vielä en osannut päättää, kumpaan taloon päätyvät
 

20. päivänä sain Saaralta jouluseimen, Wiener nougatia, torttutaikinaa ja luumumarmeladia. Kerhon aiheena oli ikkuna ja sain Virpiltä verhotangon pitsiverholla ja unisiepparin.
 
 
Kyllä mua on taas hemmoiteltu, kiitos ihanaiset!

tiistai 18. joulukuuta 2012

17. ja 18. luukut

17. päivänä kerhon aiheena oli yllätys ja sain virkatun pikkumaton/liinan, enkelin ja massatankoja. Jossu75 oli tehnyt lisää tauluja tatuointiliikkeeseen. Materiaalina omat tatuointini! Hieman kyllä nauratti, siskoseni, yllätys oli melkoinen :D
 
18. päivänä tuli melkoinen määrä materiaalia, Qaws oli laittanut kankaita ja mosaiikkia, kerhon teemana oli materiaali ja Eeva oli laittanut kankaita, pitsiä ja vetimiä esim. lipastoa varten
 
 
Kiitos!

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

15. ja 16. luukut

15. päivänä kerhon aiheena oli harrastus ja sain Eilalta kasvitauluja, korillisen kankaita ja neulelankoja sekä hienon lintupatsaan. Saaralta sain kauluspaidan ja maaleja.
 

16. päivänä sain Saaralta kankaisiin käärittyjä erikoisia koristeita, palan peiliä ja hienon maljakon. Kerhon aiheena oli piha/puutarha ja sain Katilta hienon kasvin
 
 
Kiitos!

perjantai 14. joulukuuta 2012

13. ja 14. luukut

13. päivänä sain Merjalta valtavasti materiaalia, osalle löytyi heti käyttöpaikka. Kerhon aiheena oli äiti ja Leena s. oli tehnyt kauniin hatun
 

14. päivänä kerhon aiheena joulu ja Leena R. oli tehnyt jouluisen potpourrin eli tuoksuasetelman. Reetta puolestaan lähetti minulle shakkipelin ja pienen säilytysastian.
 
 
Kiitos ihanuuksista! Kovasti jo tekisi mieli asetella näitä nukkkoteihin, mutta olen päättänyt, että vasta sitten kun kaikki luukut on avattu. Pystynköhän pysymään päätöksessäni...

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Doran

Heavylandian katolle on lennähtänyt synkkä ja hiljainen olento, onkohan se tullut jäädäkseen?
 
 



(Doran on Facebookin Nukkekotikirppikseltä)
 

11. ja 12. luukut

11. päivä kerhon aiheena ullakko/kellari/varasto ja sain Virpiltä lasipurkkeja kellariin. Virpi oli myös virkannut kauniin pikkumaton ja Tassula-koti sai uusia asukkaita. Ulkona onkin hyvin kylmää pikkukissoille, hyvä että pääsivät turvaan, varsinkin eilisestä lumimyräkästä! Reetta oli tehnyt suloisia leivosvuokia, taitavat kuulua kahvilaan.
 
 
12. päivä sain Saaralta Herra Hakkarainen-limupulloja, Koiramäen joulukirkko-kirjan ja tatuointistudioon tatuointiaiheisia kirjoja. Jossu75 oli tehnyt kerhon kalenteriin voikukkia. Nyt en vielä osaa sanoa, kasvavatko ne huonosti hoidetulla pihalla vai olisiko Matilda kerännyt ne lankojen värjäämistä varten, lehtiä voi käyttää myös salaatissa. Nähtäväksi jää, mikä on kasvien kohtalo!
 
 
Oih ja voih, kalenteri on jo puolessa välissä, kiitos kaikille!

maanantai 10. joulukuuta 2012

9. ja 10. luukut

9. päivänä sain Tuikulta pöytäliinan ja pyykkikopan, kerhon teemana oli asuste/vaate ja Eeva oli tehnyt kaulaliinan, baskerin, hanskat ja kissalle talutushihnan ja valjaat. Eevan paketissa oli myös kaksi helmeä, joista saisi tehtyä vaikka hienot kynttilänjalat.
 

 
10. päivänä kerhon aiheena yllätys ja Katja oli tehnyt minulle kuppikakkutelineen kahvilaan. Tiinalta sain tarjottimen ja Eiffeltorni-koristeen. Taitaa olla Criston tuoma tuliainen Mathildalle? Vai ovatko Heavylandian asukkaat matkustelleet ympäri Eurooppaa, onhan heidän vuokralaisensakin Englannista?
 
 
Kiitos ihanaiset ihmiset! Jouluaattona ajattelin laittaa kaikki saamani yllätykset omille paikoilleen, katsotaan sitten mihin mikäkin päätyy ;)

lauantai 8. joulukuuta 2012

7. ja 8. luukut

7. päivänä sain Reetalta virkatun kurpitsan ja oksia esim. virpomisoksa-askarteluun. Kerhon kalenterissa oli aiheena huonekalu ja Kati oli tehnyt minulle hyllyn ja mukana oli myös pari purkkia

 
8. päivänä kerhon aiheena olisi ollut kylpyhuone/wc, mutta yksi osallistujista estyi kalenterivaihdosta ja muutamien kerholaisten kanssa teimme extraluukkuja ja minä sain pari tyynyä ja virkatut kulhot. Heavylandian kylpyhuoneesta tulee lila-valkoinen, saattaa olla että nuo kulhot voisivat kuitenkin päätyä sinne, tai sitten ainakin tyynyjen kanssa käsityöliikkeen näyteikkunalle.
 Sitten Jossu75 oli tehnyt Mortician tatuointiliikkeeseen tauluja Mortician tekemistä tatuoinneista. Kylläpäs Morticia onkin taitava tatuoija, onkohan hän käynyt oikein ulkomailla opissa?
 
 
Kiitos näistä ihanuuksista!
 
 

torstai 6. joulukuuta 2012

5. ja 6. luukut

5. luukusta sain Saaralta korillisen joulun postitukseen tarvikkeita eli postimerkkejä, postikortteja, punainen keräyskuori postikorteille, paperipussi postitukseen ja kiiltokuvia. Nukkiskerhon luukussa oli aiheena kodintekstiili ja Leena oli laittanut minulle kauniin tyynyn.



6. luukkuun Qaws oli laittanut pannunalusen ja pikkuliinoja. Kerhon aiheena oli itsenäisyyspäivä ja sain Eilalta kynttilöiden lisäksi naposteltavaa linnanjuhlien vastaanoton katseluun eli juustotarjottimen,  sipsejä ja keksejä. Eila oli tehnyt myös kauniin liinan.
 
 
Taas oli paljon ihanaa ja kaikille löytyy paikka, kiitokset!

tiistai 4. joulukuuta 2012

3. ja 4. luukut

3. päivänä nukkekotikerhon aiheena oli yllätys ja sain Johannalta kauniin rasiallisen lankoja, päätyvät varmaankin Tassulan emännän lankavarastoksi kotiin. Tiinalta sain materiaalia, joista saatan tehdä pannunalusia, sekä kauniin taulun ja astian. Taulu menee Tassulaan ja astia sopii väriltään Heavylandian keittiöön.
 
 


4. päivänä nukkiskerhon aiheena keittiö ja Leena S. oli tehnyt pizzalaatikon ja pizzan. Pizzassa näyttäisi olevan salamia, joten se päätyy Heavylanndiaan, ehkä vuokralainen on käynyt hakemassa evästä? Tuikulta sain paljon materiaalia käsityöliikkeeseen ja ihanan tuohikorin.
 
 
 
Kiitos!


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

1. ja 2. luukut

1. luukuista sain Saaralta materiaalia (materiaalit olivat pakattu keinonahkaan ja siitä saan tehtyä paljon kirjoja) ja nukkekotikerhon Katjalta kauniin enkelikellon, nukkekotikalenterin yllätyksellä oli aiheena joulu.
 
 
 
 
2. luukuista sain Merjalta tyynyjä ja kirjoja ja nukkekotikerhon Virpiltä sain maustemyllyt ja pikkuliinan, tässä päivässä aiheena oli astia.
 
 
Kiitos ihanista yllätyksistä, laitan omista tekeleistäni kuvat vasta jouluaattona tai joulupäivänä, kuvasin kaikki samaan kuvaan