sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Nikkarointia

Tassulasta on viikonlopun aikana kuulunut nikkarointia, Cristo rakensi kissoille ison kiipeily/raapimispuun olohuoneen nurkkaan. Kylläpäs kissat riemastuivatkin moisesta!



Heavyland sen sijaan on ottanut varaslähdön Halloweeniin!






tiistai 18. syyskuuta 2012

Käsityöliike

Matilda on vihdoin saanut liiketilan vuokrattua käsityöliikkeelleen. Hieman remonttia tila vielä kaipaa, väliseinäkin pitäisi rakentaa että rouva saisi pienen toimistotilan. Hyllyjen kasauksessakin menee tovi jos toinen, ennen kuin rouva voi alkaa tehdä tilauksia tavarantoimittajilta.




Roombox on tilaustyötä, kiitokset kaverini miehelle!

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Maalari maalasi taloa

Täällä on nyt viime päivinä maalisuti heilunut reippaasti. Uuden talon olohuone ja makuuhuone ovat saaneet uutta väriä seiniin, maalausurakka jatkuu vielä ainakin kattojen ja lattioiden osalta. Rappuset, kaiteet ja ovetkin tarvitsevat uuden värin.


Olohuoneeseen tulee mustaa ja kultaa. Ajattelin tuon lattiankin maalata kultaiseksi ja katon mustaksi, kultaisen auringon keskelle kattoa ja siihen tulee lamppu. Nappiliikkeestä ajattelin käydä katsomassa, jos löytäisin sopivaa kultaista nauhaa, josta voisin tehdä maton portaisiin.


Makuuhuoneesta ajattelin ensin tehdä musta-viininpunainen-sävyisen, kunnes muistin kellarissa olevan vielä rippeet oman makuuhuoneeni maalaamiseen käyttämästäni maalista. Joten makuuhuoneeseen tuleekin mustan lisäksi tuollasta tummaa punertavaa violettia, tarkempi värisävy näyttäisi olevan punajuuri. Lattiasta tulee musta. Ja sitten minulla kävi hyvä tuuri, ostin Lankakaupasta kerän lankaa makuuhuoneen mattoja varten ja kerrankin osasin ostaa ulkomuistista juuri oikensävyistä!




Keittiöstä tulee harmaa-musta-valkoinen, kylpyhuoneista musta-valkoiset, mutta ullakolla olevan makuuhuoneen värimaailma on vielä hieman auki.